Дневен хороскоп за сряда, 4 януари-ОВЕН Начало на промени, ТЕЛЕЦ Професионална сполука

януари 3, 2017
Дневен хороскоп за сряда, 4 януари-ОВЕН Начало на промени, ТЕЛЕЦ Професионална сполука

Сряда ще засили динамиката в делови аспект. Денят ще бъде наситен с ангажименти, които не търпят отлагане на този етап.

Заемете се веднага и ще успеете да се справите в срок!

Дневен хороскоп ОВЕН

Начало на промени

            Поради сплетни и клюки сряда ще донесе разочарования за мнозина от Овните. Положителното значение на този ден се корени във факта, че сряда поставя начало на позитивен етап, чиято продължителност ще е четири седмици. Ситуацията ви носи промени и достатъчно силен шанс за успех.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Професионална сполука

            Сряда е с добри характеристики за постигане на деловите цели, а преднината на стратегически действащите е неоспорима. Днес не бива да се обръщате към хора, заемащи високи постове и обещали ви подкрепа по даден въпрос. Ще получите обещание, което ще остане неизпълнено.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Преодолявате трудностите

            Доста активни в изявата си, Близнаците ще достигнат очакваните резултати при осъществяване на целите си, но това няма да се случи без нерви и напрежение. Късметът ви е силен и ще ви помага във всичко. По-търпеливи и старателни следва да сте в службата. Не влизайте в противоречия!         

Дневен хороскоп РАК 

Финансови сблъсъци

            Напрегнат ден, през който обстоятелствата за реализация на целите са неизгодни за преобладаващата част от Раците. Пазете се от удари, които някой ще насочи към вас, за да постигне финансови печалби. За някои въпросните удари засягат предстоящи преговори, а целта е провалянето им.

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Доста хубав и успешен ден

            Сряда е твърде сполучлива за Лъвовете за осъществяване на делови и финансови цели. Единственият неприятен момент през този ден засяга отношенията с администрация. За такива ангажименти трудно може да се предскаже сполука, тъй че не бихте сгрешили ако не се залавяте с такива днес.                                             

Дневен хороскоп ДЕВА 

Добри постижения

Съобразителни и дипломатични, представителите на Дева ще действат твърде ефективно за отстраняване на пречките в службата и в другите си ангажименти, което естествено ще им донесе успех. През този ден е много важно да не влизате в кавги и разпри с хора от деловите среди.       

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Реализирани цели

 Ползвайки се от силата и изразността на добре познати личи, а в някои случаи и административни методи, Везните лесно и без усилия ще постигнат целите си в пълнота през този ден. В много случаи няма да е лесно, но действащите във ваша полза фактори ще удовлетворят очакванията ви.       

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Доста неприятен ден

Много напрегнат професионален ден, изпълнен с подчертано негативни или мъчителни събития, които ще ви притискат и ще пречат на реализацията ви, въпреки че активността и професионална ви изразност ще са значителни. Сряда е особено неподходяща за провеждането на преговори.          

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Делова и финансова сполука

Сигурен финансов успех, реализация на цели чрез администрация и печеливша делова стратегия в службата или бизнеса са основните акценти за Стрелците в сряда. За мнозина се очертават остри конфликти, които в доста случаи може да се окажат неуправляеми и да прераснат в сблъсъци.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Успешен ден

Сряда е много хубав ден, подчертаващ чудесните ви възможности за придобивки, делова сполука и успешно провеждане на преговори. Впрочем за последните е необходима и по-голяма активност, която в много случаи кореспондира с оригинални идеи и ефективни предложения.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Действайте самостоятелно

Благоприятен ден, през който успехите на Водолеите ще зависят само от едно условие – самостоятелни действия. В делата, осъществявани съвместно с други хора също няма да липсва сполука, но от реализацията на целите ще се облагодетелстват тези, с които ще действате заедно.

Дневен хороскоп РИБИ 

Овладейте вътрешното напрежение

За представителите на Риби не възникват притеснителни ситуации, но това не пречи преобладаващата част от зодията да са напрегнати и да демонстрират повишена нервност. Овладейте се и действайте последователно! Безпричинно прибързвате и сами вредите на добрите си постижения.