СТРАШНО Е: Любима актриса с разтърсваща изповед: Ракът се е разпространил в мен

август 3, 2016
СТРАШНО Е: Любима актриса с разтърсваща изповед: Ракът се е разпространил в мен

Шанън Дохърти, която се бори с рак на гърдата от година и половина и в процеса на лечението отстрани гърдата си, призна в интервю, че болестта се е разпространила през лимфните възли в тялото й

Шанън Дохърти, която се бори с рак на гърдата от година и половина и в процеса на лечението отстрани гърдата си, призна в интервю, че болестта се е разпространила през лимфните възли в тялото й, съобщи „Дейли мейл”.

 „Страхувам се от неизвестното, въпросите, които минават през главата ми са свързани с това дали след лечението ще имам подобрение или не”, казва актрисата. Тя признава, че вече е готова да изтърпи всичко, свързано с лечението й, но не знае дали това ще помогне и утре да бъде сред живите, предава bnews.bg.

Преди по-малко от две седмици Шанън подстрига косата си и публикува снимки в профила си в Instagram. „Косата ми падаше на кичури. Това много ме разстройваше. Плачех непрекъснато, тичах при майка ми и казвах: „Косата ми пада!“ Накрая реших да се подстрижа. Зная, че много жени преминават през това. Ако мога да помогна с примера си, ще съм щастлива“, разкрива актрисата, която разчита на подкрепата на съпруга си Кърт и майка си Роса.